SAJAM SE ZATVARA U PONEDELJAK: Nagrade su dva traktora i freza
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Sajam poljoprivrede u Novom Sadu

SAJAM SE ZATVARA U PONEDELJAK: Nagrade su dva traktora i freza

Srbija -

NOVI SAD - Posetioci novosadskog 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, na kojem učestvuje 1.500 izlagača iz 30 zemalja, moći će da razgledaju sajamsku ponudu do ponedeljka, 21. maja, do 16 časova, saopštio je Novosadski sajam na kojem se manifestacija održava.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Radno vreme za posetioce danas i sutra je od 9 do 19, a u ponedeljak kapije za ulazak na sajam zatvaraju se u 16, poručili su sa Poljoprivrednog sajma.

Na sajmu se u okviru kolektivnih izložbi predstavljaju privrednici i poljoprivrednici iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Holandije, Italije, Izraela, Kine, Madjarske, Španije i Tunisa.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i ove godine je podržalo organizovanje Nacionalne izložbe stoke, a okviru izložbe "Kvalitet više" predstavljena je organska proizvodnja, proizvodi s geografskim poreklom, sa oznakom "srpski kvalitet" i prvi put zanatske pivare.

Raznovrsna je i bogata Izložba poljoprivredne mehanizacije, a pri kupovini na samom sajmu je moguće ostvariti i popuste od tri do deset odsto.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Tokom 85. Medjunarodnog poljoprivrednog sajma u Kongresnom centru se održavaju stručni skupovi, kongresi, predavanja i konferencije. Posetioci s kupljenim ulaznicama učestvuju u nagradnoj igri, a ove godine pokloni su dva traktora "belarus 622" i "john deere 5045 wd", kao i roto freza "hisarlar".

Zemlja prijatelj je Francuska. Organizatori su pozvali zainteresovane da posete sajam.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Tanjug/Jaroslav Pap)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track