SRCE DA PREPUKNE: Poginuli im roditelji, a onda izgoreo krov kuće u kojoj žive s bakom (FOTO)
Foto: Saša Urošev

tuga

SRCE DA PREPUKNE: Poginuli im roditelji, a onda izgoreo krov kuće u kojoj žive s bakom (FOTO)

Srbija -

Vera Tunić (57) iz Kikinde i dvoje njenih unuka nisu povređeni u današnjem požaru koji je, oko 13 sati, progutao pomoćni objekat i krov starije kuće, ali je i ono malo sirotinje uništio snažan popodnevni pljusak.

Strahovanja Ise Kecića iz Kikinde, porodičnog prijatelja unesrećene porodice, da će voda uništiti ono što nije vatra, nažalost, su se obistinila:

foto: Saša Urošev

"Čim sam čuo šta se desilo, došao sam da vidim kako Veri mogu da pomognem. Ona živi od socijalne pomoći, a staratelj je unucima čiji su roditelji pre 7 godina poginuli u saobraćajnoj nesreći. Tada su stradali Verina ćerka i zet. Molim sve ljude dobre volje da pomognu Veri i njenim unucima", kaže za Kurir Isa i nastavlja:

"Spreman sam da sa prijateljima obavim sve građevinske radove, ali je potrebno da se sakupi novac i kupi neophodan materijal, građa i crep. Veri, njena unuka i unuk su, i bukvalno, ostali bezkrova nad glavom", nevoljno primećuje Isa.

foto: Saša Urošev

U vreme naše posete, Vera Katai nije bila kod kuće, a u dvorištu smo zatekli njenog porodičnog prijatelja.

On ne zna pod kojim je okolnostima izbio požar.

Vatrogasac propao kroz tavanicu

Prilikom današnje intervencije jedan od kikindskih vatrogasaca zadobio je lakše telesne povrede. Želeći da proveri da li vatra još uvek tinja, propao je kroz tavanicu pomoćnog objekta. Vatrogasacse samo ugruvao. Tačan uzrok požara još se istražuje.

(Kurir.rs/S.U./Foto: S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track