2.000 BAJKERA IZ CELOG SVETA STIŽU U JAGODINU Palma: Zaradićemo 2 miliona evra!
Foto: Zorana Jevtić

Zakupili su sve hotele

2.000 BAJKERA IZ CELOG SVETA STIŽU U JAGODINU Palma: Zaradićemo 2 miliona evra!

Srbija -

Predsednik Jedinstvene Srbije kaže da će među bajkerima biti milijarderi i vlasnici velikih kompanija, te da je ovo prilika za promociju Srbije

U Jagodinu su stigli bajkeri. Do sutra će ih doći 2.000 iz celog sveta i Amerike, najavljuje predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

- Jedan broj bajkera ce doći sa ženom i decom. Zakupili su sve hotele u celom Pomoravskom okrugu, u Kragujevcu. Očekujemo da će od tog događaja Jagodina, odnosno građani Jagodine zaraditi dva miliona evra. Srbiju i Jagodinu će na društvenim mrežama videti više miliona korisnika i čuće za dolazak bajkera u Jagodinu u pozitivnom smislu. Među bajkerima su milijarderi, vlasnici velikih kompanija. Mi ćemo pokazati da je Srbija dobar domaćin i da je Jagodina najbolji grad u celom svetu, a oni kada odu iz Jagodine da se hvale kako je Jagodina najgostoprimljiviji grad - navodi Palma.

Dodaje da nije predviđena grupna vožnja motorima po gradu, a posebno ističe da nema nikakvog rizika po građane. - Neki mediji su rekli kako je to jedan određeni rizik za vlasnike restorana, kafana. Želim odmah da ih demantujem na način što je prosečna cena motora 25.000 evra. Biće i bajkera sa motorima od 100.000 evra i ne razumem kako neko ko ima motor od 100.000 evra neće da plati račun od 2.000 dinara u restoranu. Neki mediji su napisali - Jagodina na nogama. Jagodina jeste na nogama da bi ih kao grad dočekali, a ne da se plaše - kaže Palma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja