STIGLA POMOĆ POSLE PISANJA KURIRA: Vera i njeni unuci dobili crep i građu u vrednosti od oko 300.000 dinara
Foto: S.U.

sanacija posle požara

STIGLA POMOĆ POSLE PISANJA KURIRA: Vera i njeni unuci dobili crep i građu u vrednosti od oko 300.000 dinara

Srbija -

KIKINDA- Vera Tunić (57) iz Kikinde, pomešanih osećanja dočekala je isporuku 3.000 komada crepa, 200 žljebnjaka, nekoliko kubika građe i svega što je potrebno da ona i njeni unuci dobiju siguran krov na glavom.

Oko 300.000 dinara vrednu donaciju obezbedili su radnici fabrike “Toza Marković”. Ponovo su Verine oči bile pune suza, Ovog puta, to su bile suze radosnice:

foto: S.U.

"Hvala puno ovim dobrim ljudima. Zaista sam iznenađena. Uvek sam davala i pomagala. Nisam očekivala ovako nešto jer me je život toliko puta povredio. Najvažnije mi je da moji unuci završe škole i da izrastu u dobre ljude. Vratila mi se vera u bolji život", rekla je Vera.

Čim su saznali za prošlonedeljni požar koji je progutao pomoćni objekat i deo krova stare kuće, kikindski crepari i keramičari su se organizovali i pritekli u pomoć sugrađaniki koja živi od socijalne pomoći, a staratelj je unucima Davoru (10) i Radmili Nikoleti (11) čiji su roditelji 2011. poginuli u saobraćajnoj nesreći:

"Ovo nije donacije samo fabrike “Toza Marković” nego i svih zaposlenih. Požar koji je Verine ukuke snašao prošle nedelje, ali i saznanje da su ostali bez oba roditelja nikog od nas nije ostavio ravnodušnim. Trudimo se da budemo društveno i socijalno odgovorna firma i da pomaženo našim sugrađanima", saopštio je Miodrag Krstin, komercijalni direktor.

Primopredaji građevinskog materijala prisustvovao je i Vladimir Ilić, generalni direktor kikindske fabrike crepa i pločica.

Porodični prijatelj Isa Kecić, inače građevinac, apelovao je na čitaoce Kurira da priteknu u pomoć Veri i njenim unucima:

"Nadao sam se da će neko uslišiti vapaj nesrećne žene i da ćemo popraviti bar deo krova. Sa ovim materjalom uspeću da saniranim kompletnu štetu. Očekivali smo malo. Zahvaljujući fabrici “Toza Marković” dobili smo sve", rekao je Isa.

Kurir.rs/S.U/Foto: S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track