DRAMA U NOVOM SADU: Devojka mrtva pijana htela da skoči s mosta zbog dečka!
Foto: Profimedia

ljubavni problemi

DRAMA U NOVOM SADU: Devojka mrtva pijana htela da skoči s mosta zbog dečka!

Srbija -

NOVI SAD - Tridesetčetvorogodišnja M. S. iz Novog Sada, zatečena je kako peške ide preko Mosta slobode, preko Dunava u Novom Sadu, a alkotestiranjem je izmereno 2,37 promila alkohola u krvi.

- Građani koji su u prepodnevnim satima, prelazili preko Mosta slobode, pozvali su policiju i prijavili da ženska osoba nesigurnim korakom, desnom stranom, peške ide preko mosta iz pravca Novog Sada prema Sremskoj Kamenici i da pokušava da pređe ogradu mosta. Kako su rekli, ona je nekoliko puta zastajala i prilazila ogradi mosta i po njenim pokretima su zaključili da namerava da skoči odatle – kaže izvor Kurira.

Patrola novosadske policije je ženu zatekla ispred tunela.

- Rekla je da je ostavio dečko i da je zbog toga nameravala da skoči u Dunav – dodaje naš izvor.

Devojka je odmah podvrgnuta alkotestiranju, a na displeju „dregera“ se pojavila brojka – 2,37 promila. Zbog ove količine „maligana“ i pokušaja da preko ograde mosta skoči u Dunav, ona je kolima hitne pomoći odmah prevezena u bolnicu na detoksikaciju.

Podsetimo, novosadski saobraćajci nedavno su uhvatili Dušana Berića (72) penzionisanog elektrinženjera, kontrolora leta, a „dreger“ je pokazao da je imao neverovatnih 4,05 promila alkohola u krvi. On je u novosadskom prekršajnom sudu zbog toga dobio „paket“ kazni - 45 dana zatvora, u vozačku dozvolu mu je upisano 15 kaznenih poena, a zabranjeno mu je da 10 meseci upravlja motornim vozilom „B“ kategorije.

(Kurir.rs/S.S. Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja