GROM JE UDARIO U CRKVU JER SMO PROTERALI SVEŠTENIKA: Sve je počelo ovom DEČJOM PREDSTAVOM, Bog nas sada kažnjava! (KURIR TV)
Foto: Printscreen

stigla ih kazna

GROM JE UDARIO U CRKVU JER SMO PROTERALI SVEŠTENIKA: Sve je počelo ovom DEČJOM PREDSTAVOM, Bog nas sada kažnjava! (KURIR TV)

Srbija -

Fotografije kupole crkve Svetog Nikolaja u selu Aleksandrovac u koju je udario grom obišle su Srbiju, a vernici iz braničevske opštine Žabari kojoj crkva pripada, složni su da je u pitanju Božji znak.

I dok jedni smatraju da im svevišnji na ovaj način poručuje da se vrate crkvi i veri, drugi su mišljenja da je udar groma božja kazna jer je, kako navode, prethodni sveštenik proteran.

- Meštani su ogorčeni, na ovaj udar groma gledaju kao na kaznu zbog proterivanja sveštenika. Naime, sve je počelo kada je 27. januara ove godine, na dan školske slave, organizovana predstava čudnog sadržaja posle koje su mnogi meštani ostali šokirani. Sveštenik koji se pobunio protiv nje je smenjen, a meštani sve što se nakon toga događa sa crkvom pripisuju tome - kaže za Kurir jedan od žitelja Aleksandrovca.

Pogledajte snimak predstave zbog koje meštani smatraju da svevišnji kažnjava.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track