Oduševila Jelena Rozga u Valjevu
Foto: Promo

Oduševila Jelena Rozga u Valjevu

Srbija -

Na Tešnjarskim večerima okupila 8.000 ljudi

Jelena Rozga sinoć je na platou ispred Doma kulture u Valjevu održala koncert pred mnogobrojnim obožavaocima. U okviru valjevskog letnjeg festivala Tešnjarske večeri, koji se ove godine održava od 3. do 11. avgusta, Rozga je sinoć okupila oko 8.000 Valjevaca.

Slobodan Gvozdenović, gradonačelnik Valjeva, kaže za Kurir da je sve proteklo u najboljem redu i da su svi uživali u koncertu.

  • Jelena Rozga je prvi put u našem gradu i zaista je bila prijatno iznenađena prijemom i atmosferom koju je zatekla u Valjevu. Koncert je bio predivan, bilo je oko 8.000 ljudi i uglavnom se okupio mlađi svet koji dobro zna Rozgine nove pesme. Međutim, pevala je i pesme grupe Magazin, koje zna i starija publika, kao što je pesma „Ti si želja mog života“ - kaže Gvozdenović.
foto: Promo

Festival Tešnjarske večeri otvorila je grupa Amadeus bend 3. avgusta, a dan kasnije pevao je Haris Džinović. Na letnjem festivalu večeras nastupa Jova Maljoković sa Balkan salsa bendom, a 11. avgusta Muzikavista krug.

Prošle godine na valjevskom letnjem festivali nastupali su Sanja Ilić i Balkanika, zatim Nataša Bekvalac i Legende.

Tešnjarske večeri su tradicionalna manifestacija koja se se po trideset drugi put održava u Valjevu pred nekoliko hiljada Valjevaca i njihovih gostiju.

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track