Najnovije vesti

SABORAŠI NA IVICI ŽIVACA, OVO JE ZA NEVERICU: Zbog radova na putu, vožnja od Užica do Guče traje ČAK 2 SATA! Sve se trucka preko seoskih drumova! (FOTO)
Foto: Zoran Šaponjić

Stari put zatvoren, pa se ide obilaznicom

SABORAŠI NA IVICI ŽIVACA, OVO JE ZA NEVERICU: Zbog radova na putu, vožnja od Užica do Guče traje ČAK 2 SATA! Sve se trucka preko seoskih drumova! (FOTO)

Srbija

GUČA - Umesto uobičajenih 50 kilometara iz Užica do Guče, put danas traje čak 2 sata, odnosno 80 kilometara, pa saboraši koji iz pravca Užica kreću ka Guči moraju dobro da se naoružaju stpljenjem.

foto: Zoran Šaponjić

Kako javlja dopisnik Kurira sa lica mesta, najpre su na magistrali Užice-Požega kod Zlakuse i 5-6 kilometara dalje postavljeni semafori zbog radova na putu. Saboraši koji uobičajeno iza tunela skrenu ka Lučanima, odnosno Guči, naići će na znak da je stari put zatvoren i da dalje idu obilaznicom.

Ako vozači dalje striktno prate znakove, oni će ih odvesti pravo u Čačak, pa će saboraši, umesto da magistralom odu pravo u Čačak i skrenu u Guču, sada putovati preko lučanskih i čačanskih sela uzanim seoskim putevima. Jedino skretanje gde se može prečicom stići u Guču jeste selo Tijanje, ali ovde nema saobraćajnog znaka koji bi saboraša usmerio ka Guči.

Pošto obilaznim putevima dođu u Čačak, saboraše čeka još dvadesetak kilometara puta preko Jelice do Guče, dakle sve ukupno Užice-Guča čak 77 kilometara i 2 sata vožnje.

(Kurir.rs/Zoran Šaponjić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...