STRAVIČAN POŽAR U NOVOM SADU, VATRA PROGUTALA SVE: Čula se i eksplozija oko ponoći, izgorela hala u Primorskoj ulici (VIDEO)
Foto: NS Uživo

Stihija u industrijskoj zoni

STRAVIČAN POŽAR U NOVOM SADU, VATRA PROGUTALA SVE: Čula se i eksplozija oko ponoći, izgorela hala u Primorskoj ulici (VIDEO)

Srbija -

Na terenu je bilo sedam vatrogasnih ekipa koje su gasile vatru

NOVI SAD - U Primorskoj ulici u Novom Sadu sinoć oko 23 časa izbio je požar u krugu firme Enterijer Janković u Industrijskoj zoni u kojem je izgorela čitava hala.

Vatrogasci su rano jutros ugasili požar posle borbe sa vatrenom stihijom koja je trajala celu noć. Borilo se više od deset vatrogasnih vozila i veliki broj vatrogasaca iz Novog Sada i okoline.

foto: NS Uživo

Prava je sreća da nije bilo povređenih. Materijalna šteta je ogromna, a uzroci požara biće utvrđeni naknadno. Oko ponoći čula se i jaka eksplozija, a vatra je, kako je prenela RTV, zahvatila lakirnicu.

Inače, 16.marta prošle godine, takođe je izbio požar u ovoj firmi, kada je Branislav Kisić (19) iz Đurđeva nastradao u požaru. Nesrećni mladić nastradao je pokušavajući da ugasi vatru u kotlarnici koja je izbila na peći.

(Kurir.rs/S.S./Foto: NS Uživo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track