Najnovije vesti

SKANDAL U LOZNICI, GRAĐANI ZGROŽENI: Migranti napravili kamp na groblju, skidaju se goli i vrše nuždu pored spomenika
Foto: Printscreen Facebook

užas

SKANDAL U LOZNICI, GRAĐANI ZGROŽENI: Migranti napravili kamp na groblju, skidaju se goli i vrše nuždu pored spomenika

Srbija

Migranti na svom putu prema Evropi preko BiH se sve češće zadržavaju u Loznici, a jedna grupa migranata se privremeno sklonila na lokalno groblje, gde je napravila kamp. 

 

Kako se može videti na snimku, migranti su se na travnjaku u okviru groblja sasvim opustili, pa su se zbog vrućine poskidali u gaće, a kako se navodi u Fejsbuk postu ogorčenih građana, nije im strano ni da u  okviru groblja vrše i nuždu.

 

Ovaj snimak je objavljen na Fejsbuk stranici odbora Jedinstvene Srbije iz Loznice, a ogorčeni građani koji su ga postavili, pozivaju nadležne da hitno reaguju: 

 

"Najmiliji nam se prevrću u grobu !!!

 

Pokojne treba poštovati na dostojanstven način , a ovo što je dozvolio direktor JKP "Naš dom" Janko Aleksić je više nego JADNO I BEDNO !!!

 

Gradonačelniče Loznice ako barem malo volite ovaj naš grad STOPIRAJTE izrugivanje umrlima,neka počivaju u miru . Dozvoliti azilantima da goli šetaju po groblju , vršeći nuždu je krajnje neprimereno i nedostojno . Možda smo mi sa Vama i Vašim kadrovim G-17 dotakli dno ,ali je ipak Loznica urbana sredina ,i postoji nešto sto se zove kultura i ponašanje urbanog življenja koja podrazumevaju osećaj za prostor , druge ljude, okolinu, ....kada već ne znate da se pridržavte svojih Odluka koje ste kroz Skupštinu grada Loznice doneli 30 juna 2009 god. (Odluka o održavanju i zaštiti komunalnih objekata gde spadaju i groblja ).

 

Ovakvim ponašnjem sam ostao bez teksta", navodi se u objavi.

(Kurir.rs)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...