Vanredni vozovi za "Egzit"
Foto: Dado Djilas

Vanredni vozovi za "Egzit"

Srbija -
Za putovanje u drugom razredu putničkih vozova na relaciji Subotica - Novi Sad ili Novi Sad - Subotica treba izdvojiti 384 dinara, a za povratno putovanje 614 dinara

BEOGRAD - Preduzeće Železnica Srbije najavilo je da će u vreme održavanja muzičkog festivala "Egzit", od 12. do 16. jula, uvesti vanredni jutarnji voz od Novog Sada do Beograda.

Kako se navodi u saopštenju, taj vanredni voz će iz Novog Sada polaziti u 5.10, a do Inđije će se zaustavljati u Petrovaradinu, a od Inđije do Beograda i u svim usputnim stanicama.

Srpske železnice će, dodaje se, zbog "Egzita" od 11. do 15. jula dodatnim vagonima, pojačavati i sastav redovnog voza na relaciji Beograd - Novi Sad, koji polazi iz beogradske stanice u 15.43. Podseća se da svakodnevno između Beograda i Novog Sada saobraća 10 redovnih vozova, a između Subotice i Novog Sada devet vozova Železnice Srbije.

Zbog velikog interesovanja za dolazak na taj muzički festival koji se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu Mađarske železnice će od 11. do 16. jula pojačati dva međunarodna voza koja saobraćaju između Bograda i Budimpešte.

Precizira se da ti vozovi iz Budimpešte kreću u 9.05 i u 22.20, a iz Novog Sada za Budimpeštu u 23.43 i 12.44. Vozna karta u drugom razredu putničkih vozova iz Beograda za Novi Sad ili obratno košta 288 dinara, dok je cena povratne karte 460 dinara.

Za putovanje u drugom razredu putničkih vozova na relaciji Subotica - Novi Sad ili Novi Sad - Subotica treba izdvojiti 384 dinara, a za povratno putovanje 614 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja