OVO TI JE GRAD, A NE NJIVA! PORUKA NA ŠOFERCI UZBURKALA INSTAGRAM: ’Ladno zauzela dva mesta na parkingu, a onda se sručila lavina komentara!
Foto: Uživo Sa NS Ulica Facebook Printscreen

ružno i nekolegijalno

OVO TI JE GRAD, A NE NJIVA! PORUKA NA ŠOFERCI UZBURKALA INSTAGRAM: ’Ladno zauzela dva mesta na parkingu, a onda se sručila lavina komentara!

Srbija -

Poruka novosadskog kolege vozača koja je osvanula na šoferci jednog automobila, bahato parkiranog na čak dva parking mesta, izazvala je lavinu komentara na Instagramu.

foto: Uživo Sa NS Ulica Facebook Printscreen

"Ono što treba prvo da shvatiš je da je ovo grad a ne njiva i da kada parkiraš zauzmeš jedno parking mesto jer nije ovo svet samo za tebe... Neko ima oči da vidi, a neko je slepac i pored očiju", napisao je vozač koji je, kružeći u potrazi za slobodnim parking mestom, jednostavno stao da bi, kako je objasnio, slikao ovo čudo.

Ovako bezobrazan potez izazvao je brojne komentare, a iz prepiske komentatora vidi se da je bahati vozač bila dama koja se navodno i sama oglasila na Instagramu posle čega je tek nastao lom...

Železnička #nsuzivo #Novisad

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on

Ima i onih koji su u ovakvom potezu videli nešto sasvim uobičajeno pa su gorljivim komentatorima poručili da bi se i sami da mogu parkirali na dva-tri mesta, jer tako smo u mogućnosti...

(Kurir.rs/Foto: Instagram NSUživo printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track