Najnovije vesti

NEZAPAMĆENA TUČA ZBOG DRVA NA NIŠKOM KVANTAŠU: Potegao nož, pa ga ovaj drugi udario u glavu, a onda im je oduzeto sve
Foto: Dado Đilas

obračun prodavaca ogreva

NEZAPAMĆENA TUČA ZBOG DRVA NA NIŠKOM KVANTAŠU: Potegao nož, pa ga ovaj drugi udario u glavu, a onda im je oduzeto sve

Srbija

NIŠ - Svađa između dvojice prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci u Nišu prerasla je juče oko 11 časova u tuču, u kojoj je jedan od učesnika potegao nož, a drugi ga udario u glavu

„Čovek je sedeo u kamionu i čekao da proda drva, a ovaj drugi je prišao i pitao zbog čega ga je juče psovao. Posvađali su se, i čovek je izašao iz kamiona i potegao nož, ali ga je ovaj drugi sačekao spreman i udario u glavu. Prišli su tu i drugi prodavci, nastala je opšta svađa“, rekao je Nišlija koji se tu zatekao jer je želeo da kupi ogrev, saznaje Jugmedia od očevidaca tog događaja.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da im je prijavljeno „remećenje javnog reda i mira“ na Kvantaškoj pijaci, zbog čega je policija intervenisala i o tom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo.

„I.P. (61) je prijavio da ga je više lica napalo i verbalno vređalo, a da ga je jedno od tih lica udarilo pesnicom u glavu, nakon čega se on branio. Bilo je obostranog vređanja i protiv obojice aktera podnete su prekršajne prijave“, kazali su u policiji.

Intervencija policije pokazala je da dobar deo prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci nema dokumenta potrebna za prodaju, zbog čega je pozvana Šumska uprava u Nišu. Prodavcima je naloženo da sav ogrev koji su prodavali "na crno"“ u 17 kamiona prevezu na stovarište Šumske uprave.

(Kurir.rs/Jugmedia/Biljana Ljubisavljević/Foto: Dado Đilas/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...