ŠOK ISPOVEST JELENE IZ KRALJEVA! Rekla sam najboljoj drugarici da sam trudna, a onda sam saznala STRAŠNU ISTINU!
Foto: Profimedia

i dalje ne veruje da se ovo baš njoj dogodilo

ŠOK ISPOVEST JELENE IZ KRALJEVA! Rekla sam najboljoj drugarici da sam trudna, a onda sam saznala STRAŠNU ISTINU!

Srbija -

Iskrena i snažna prijateljstva danas su prava retkost, a kada "naletite" na onu osobu koja će sve učiniti za vas, onda je ne puštate da ode iz vašeg života.

Nažalost, ne bude uvek tako, pa nekada u životu upoznate nekoga za koga ste mislili da vam je pravi prijatelj, a onda se na kraju ispostavi da vam želi loše, da se ne raduje vašoj sreći i uživa da vas povređuje i gleda kako patite.

foto: Profimedia

U sličnoj situaciji našla se i Jelena iz Kraljeva, koja je podelila svoju šokantnu priču, želeći da skrene pažnju drugima koliko je važno čuvati one prijatelje koji su tu za vas i u dobru i u zlu.

Do pre mesec dana, kako kaže, bila je nerazdvojna sa drugaricom sa kojom se druži još od osnovne škole.

"Bile smo nerazdvojne, ne samo što smo se čule svakoga dana, već smo se trudile da provodimo što više vremena zajedno. Nekoliko godina smo živele i razdvojene, ja sam morala zbog posla da dođem u Beograd, dok je ona ostala u Kraljevu, i tada sam se osećala potpuno izgubljeno bez nje", iskrena je Jelena.

Ubrzo se situacija promenila i Jelena je ponovo bila u istom gradu sa najboljom drugaricom.

foto: Profimedia

"Dan kada mi je javila da joj je dečko dobio posao u Beogradu i da će se oboje preseliti ovde bio mi je jedan od najboljih. Bila sam srećna i jedva čekala da uživamo u zajedničkim avanturama", kaže ova Kraljevčanka.

Mislila je da je ovo prijateljstvo koje će trajati do kraja života, ali se prevarila.

"Ništa nismo krile jedna od druge, svaki problem koji bih imala, prvo bih njoj ispričala i zatražila savet. Nakon njihovog dolaska u Beograd naš odnos je polako počeo da se menja. Pričala mi je mesecima kako pokušava da zatrudni, ali da im nikako ne ide. U ovim situacijama, koje su bile veoma teške za nju sam joj uvek bila podrška i trudila se da je utešim i ponudim neka rešenja", priča ona.

Njihov odnos je odlično funkcionisao, sve do trenutka dok se ja nisam udala, napisala je Jelena na društvenoj mreži.

foto: Profimedia

"Posle nekoliko meseci saznala sam da sam trudna, iako suprug i ja nismo to planirali. Bila sam srećna i odmah sam je pozvala da podelim to sa njom. Umesto radosti, dobila sam njen bes i ljubomoru. Počela je da viče i govori kako nije fer što sam ja zatrudnela pre nje, a ona i njen dečko pokušavaju mesecima", priča Jelena.

Kaže da je posle tog poziva ostala u šoku, satima je plakala i nije mogla da veruje da je to doživela od drugarice za koju je mislila da će joj se naći i u dobru i u zlu.

"Sada me izbegava i ne želi da razgovara sa mnom. Ne mogu da verujem da sam to doživela od najbolje prijateljice. Doduše, možda to nikada nije ni bila", rekla je Jelena i poručila svima da čuvaju drage ljude koji ih vole, cene i poštuju i onda kada su srećni, ali i u teškim trenucima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track