Najnovije vesti

ŠOK U LESKOVCU! NA DAN OTVARANJA LIDLA URGENTNI CENTAR PRAZAN! Lekari iznenađeni: Evo sedimo besposleni, to nam se nikad nije desilo!
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

OVAKO NEŠTO SE NE PAMTI

ŠOK U LESKOVCU! NA DAN OTVARANJA LIDLA URGENTNI CENTAR PRAZAN! Lekari iznenađeni: Evo sedimo besposleni, to nam se nikad nije desilo!

Srbija

Lekari Službe urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac jutros od 7 pa danas do 10 časova imali su svega 12 pacijenata, što je deset puta manje od uobičajenih situacija tokom radnih dana.

 

„Imali smo samo dva, i to ozbiljna pacijenta, završili posao i, evo, sedimo besposleni, što nam se nikada do sada nije desilo“, kaže jedan od lekara u tom centru, piše Jugmedia.

 

Ovakva situacija nezvanično se dovodi u vezu sa jutrošnjim otvaranjem nemačkog Luidla u Leskovcu gde su u ogromnom redu čekali da pazare, po akcionim cenama, Leskovčani, uglavnom pacijenti srednje i starije životne dobi.

 

„Nema pacijenata koji se žale na visok pritisak, vrtoglavice i na gušenja, te na bolesti zbog kojih se u Urgentnom centru prave najveće gužve koje nas ometaju da zaista urgentne boplesnike pregledamo i zbrinemo što pre“, dodaje ovaj lekar.

 

Lidl je otvoren tačno u 8, a i dva sata kasnije redovi se ispred ulaznih vrata nisu smanjili.

 

Kurir.rs/Jugmedia/Milica Ivanović/Foto: Nebojša Mandić

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...