STIGAO ČELIČNI MOST! Veliki dan za dva sela kod Vranjske Banje
Foto: T.S.

Prethodni im odnele bujice još 2014.

STIGAO ČELIČNI MOST! Veliki dan za dva sela kod Vranjske Banje

Srbija -

VRANJE - Čelični most dužine 32 metra biće postavljen preko Korbevačke reke. Most će spajati sela Korbevac i Lipovac u Gradskoj opštini Vranjska Banja.

Meštani ovih, ali i okolnih mesta imali su velike probleme od trenutka kada su nekadašnji most odnele velike bujične poplave 2014. godine. Koristili su pontonski most, koji su morali da skidaju prilikom velikih padavina. Čelična konstrukcija novog mosta je stigla, pa će ovo biti kraj višegodišnjih muka meštana.

foto: T.S.

Problem sa mostom rešen je nakon poslednje posete ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović. Predsednik Gradske opštine Vranjska Banja, Dragan Sentić ističe da imaju bezrezervnu podršku republičkih organa, što potvrđuje i konkretan primer rešavanja nasleđenih problema, kao što je ovaj sa mostom.

„Prošlog vikenda ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, posetila je Vranjsku Banju i obećala da će problem rešiti. Samo nakon dva dana od njene posete konstrukcija čeličnog mosta je stigla“, kaže Sentić.

(Kurir.rs/T.S./Foto: T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track