Najnovije vesti

STRAVA KOD BOSILEGRADA, UBIO KOBILU CVETU, NIJE NI TREPNUO: Komšija joj pucao pravo u kičmu dok je mirno pasla na livadi (UZNEMIRUJUĆE FOTO)
Foto: Nenad Stojnev

Fejsbukom kruži post koji je uznemirio brojne građane Srbije

STRAVA KOD BOSILEGRADA, UBIO KOBILU CVETU, NIJE NI TREPNUO: Komšija joj pucao pravo u kičmu dok je mirno pasla na livadi (UZNEMIRUJUĆE FOTO)

Srbija

BEOGRAD - Fejsbukom kruži post koji je uznemirio brojne građane Srbije a u kojem se navodi da se na pašnjacima u selu Gornja Ljubata kod Bosilegrada dogodilo nešto dosad nezabeleženo i sramno - hicem iz puške u kičmu ubijena je mlada kobila autohtone vrste brdskih konja je mirno pasla na pašnjaku.

foto: Nenad Stojnev

Vlasnik konja podneo je krivičnu prijavu i sad se čeka rasplet groznog događaja koji se desio u sredu uveče.

Ono što se te srede dogodilo, na Fejsbuku je podelila devojka po imenu Ana Miladinović koja je u vezi sa mladićem čiji je otac vlasnik ubijenog konja. Ona je u svom postu na Fejsbuku napisala da je vlasnik konja te večeri dobio i poziv telefonom od izvesnog D. M. koji mu je rekao da dođe da "pokupi konje".

Veterinari su utvrdili da je konj ubijen hicem iz puške a osumnjičeni komšija je uhapšen i protiv njega je podneta krivična prijava. 

Navodno, vlasnik Vinko imao je dogovor da njegovi konji pasu po komšijskim livadama, a Ana je u svom postu napisala da je kobila ubijena jer je smetala... Inače, ovi konji su po zakonu čipovani i vakcinisani.

Brdski konji su rasa u izumiranju i ima ih tek stotinak u našoj zemlji, a nekada davno krasili su brojne pašnjake u Srbiji.

Kobila se zvala Cveta...

(Kurir.rs/Foto: Facebook printscreen/Foto: Nenad Stojnev)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...