FUNKCIONER SNS GLIŠIĆ U VRANJU: Čuvajte stranku, čuvajte Vranje! Jaka SNS je garancija da Vranje može da ide napred
Foto: T.S.

useljenje u nove prostorije

FUNKCIONER SNS GLIŠIĆ U VRANJU: Čuvajte stranku, čuvajte Vranje! Jaka SNS je garancija da Vranje može da ide napred

Srbija -

VRANJE - Predsednik IO SNS Darko Glišić i potpredsednik IO SNS Dragan Stevanović u ponedeljak uveče obišli su nove prostorije stranke u Vranju.

Dočekao ih je veliki broj članova i simpatizera SNS. “Čuvajte SNS, jer samo jaka SNS je garancija da može Vranje da ide napred i brže i jače i bolje, jer nemate kome da ga ostavite. Oni koji su bili ostavili su vam sve najgore što su mogli da ostave, zatvorene fabrike dugove razrušene puteve. Čuvajte stranku čuvajte Vranje”, poručio je Glišić.

1 / 5 Foto: T.S.

Slaviša Bulatović predsednik GO SNS u Vranju istakao je da je najveća snaga odbora SNS u tom gradu 12.000 članova kojih stranka ima u Vranju “Kojima ništa nije teško koji će uvek sprovoditi politiku SNS u Vranju“.Glišić je bio iznenađen dobrodošlicom koju su mu priredili članovi stranke na parkingu ispred prostorija GO SNS. “Impresioniran sam brojem ljudi koji je večeras ovde. Želim da vam se zahvalim što ste došli i da vam čestitam otvaranje novih prostorija kuće u kojoj ćemo siguran sam imati bolje uslove za rad. Da jačamo iz dana u dan osnažujemo našu stranku koja je pokazala na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem da ume da vodi ovu državu, da od nas iz dana u dan pravi vrednije i bolje ljude sa više energije koju će upotrebiti da učine život u sredinama u kojima su dobili poverenje građana lakšim i boljim. Ja sam siguran da Vranje ima tu snagu da u godinama koje su ispred vas uradi puno toga dobrog za sve vas i da ćete svi zajedno čuvati zajedništvo stranke ovde u Vranju i sve ciljeve koje ste ispred sebe postavili da uspete da ih ih realizujete”, rekao je Glišić

foto: T.S.

U novim prostorijama održan je i sastanak Gradskog odbora Srpske napredne stranke. Na sastanku su analizirani rezultati koje je SNS ostvarila tokom ove godine. Glišić je najavio još jedan sastanak na kome će biti doneti plan i program za 2019. kao i pripreme za 2020. “ Mi smo na nekih 15 meseci od lokalnih izbora želimo na vreme da izanaliziramo sve ono što smo uradili u prethodnom periodu I da neke greške koje smo imali ispravimo i da se pripremimo za izazove koje će 2019. doneti”, kazao je Glišić.

Ocenjujući rad gradskog odbora u Vranju Glišić je rekao da je njegova ideja bila da prvi miting za predsedničke izbore bude održan u Vranju.”To na najbolji način govori o tome koliko sam poverenje imao u ove ljude ovde u Vranju, da će oni dobro to da organizuju i da će na najbolji mogući način politiku koju vodi naš predsednik stranke Aleksandar Vučić predstave ljudima i da naprave najbolji mogući rezultat što se pokazalo kao dobra odluka. Oni su opravdali to poverenje koje sam im dao i drže taj neki nivo rada. Svaka nova godina je izazov ako gledate sa aspekta jedne lokalne samouprave, borba za bolji i veći budžet, borba za više investicija više radnih mesta za rešavanje problema koji tište građane”, kazao je Glišić u Vranju.

(Kurir.rs/T. Stamenković/Foto: T. Stamenković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track