GORELA STAMBENA ZGRADA U BEOČINU: Crni dim kuljao iz trošne građevine u kojoj živi 8 porodica, pogledajte hrabre vatrogasce u akciji (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

Požar je zahvatio objekat u blizini stadiona

GORELA STAMBENA ZGRADA U BEOČINU: Crni dim kuljao iz trošne građevine u kojoj živi 8 porodica, pogledajte hrabre vatrogasce u akciji (VIDEO)

Srbija -

NOVI SAD - U stambenoj zgradi u Beočinu jutros oko 7 sati izbio je požar koji je plamteo i oko 9 časova.

U toj zgradi živelo je osam, uglavnom socijalno ugroženih porodica, ali niko nije povređen. Predsednik opštine Beočin Milan Milinković izjavio je da će svi stanari biti smešteni u opštinske stanove.

"To je privremeno, ali zbog toga što je zima ljudi, mogu ostati u opštinskim stanovima dok ne nađemo trajno rešenje, videćemo da li će to biti rekonstrukcija zgrade ili nešto drugo", izjavio je za Tanjug Milinković. Da li je uzrok požara neispravna instalacija ili odžak, u šta sumnjaju stanari, utvrdiće dalja istraga.

Na terenu je veliki broj beočinskih i novosadskih vatrogasaca, a kako je rečeno u beočinskom Domu zdravlja, njihova hitna služba nije izlazila na teren jer nema povređenih, potvrđeno je Radiju 021.

Požar je zahvatio stambeni objekat u blizini stadiona, a prema nezvaničnim informacijma, u njemu nema ljudi, jer su svi izašli na vreme. Reč je o staroj i trošnoj zgradi sa prizemljem i spratom. Uzrok požara zasad nije poznat, a na licu mesta je i policija koja kontroliše situaciju. Na mesto požara u rekordnom roku je izašao veliki broj vatrogasnih vozila iz Beočina i Novog Sada i požar je brzo lokalizovan, tako da se nije proširio na susedne objekte.

(Kurir.rs/Tanjug/Radio 021/Foto: Youtube printscreen Radio 021)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track