OPŠTINA ARANĐELOVAC: Odlučno u borbi protiv narkomanije!
Foto: Promo

OPŠTINA ARANĐELOVAC: Odlučno u borbi protiv narkomanije!

Srbija -

Predsednik opštine Bojan Radović izjavio je da će lokalna samouprava nastaviti da sarađuje sa građanima, nadležnim institucijama i svim relevantnim ogranizacijama u borbi protiv velike društvene opasnosti. Istakao je da je Policijska uprava Aranđelovca tokom proteklih godinu dana učinila mnogo na suzbijanju narko tržišta ali da, na žalost, kada se dogodi slučaj sa tragičnim ishodom, čitavo društvo se nađe na velikom ispitu. Pored ovoga, opštinsko veće oformilo je i Savet za bezbednost, kao stručno savetodavno telo za kontinuirano praćenje i analiziranje aktuelne bezbednosne situacije, preventivno delovanje i unapređenje bezbednosti na teritoriji opštine Aranđelovac.

foto: Promo
  • Podržavamo svaku građansku inicijativu i radićemo u okviru državnih institucija u borbi protiv zajedničkog neprijatelja. Ovo je pitanje svih nas, organa države i građana i jedino tako možemo uspeti da pobedimo protiv narkotika - poručio je Bojan Radović.

Tekst je objavljen u sklopu projekta: “Opština Aranđelovac – Građani u fokusu!” finansiranog iz budžeta opštine Aranđelovac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja