MIROVIĆ: Počinju radovi na izgradnji novog sportsko-rekreativnog centra u Kuli
Foto: Promo

MIROVIĆ: Počinju radovi na izgradnji novog sportsko-rekreativnog centra u Kuli

Srbija -

U Pokrajinskoj vladi danas je potpisan ugovor o izvođenju prve faze radova na izgradnji sportsko – rekreativnog centra u Opštini Kula.

Sredstva za projekat u visini od 175 miliona dinara obezbedila je Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, dok je opština Kula za realizaciju prve faze radova izdvojila 100 miliona dinara.

- Ovo je sjajna vest za građane opštine Kula. Očekujem da najkasnije do jeseni naredne godine prva faza radova na ovom sportskom kompleksu, koja podrazumeva izgradnju tri bazena, upravne zgrade i sportskih terena, bude završena - rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i dodao da očekuje da radovi počnu u narednih nekoliko dana.

On je istakao da je Pokrajinska vlada u protekle dve i po godine investirala značajna sredstva u opštinu Kula, ocenjujući da je slika te opštine danas potpuno drugačija nego pre desetak godina.

- Mnogo toga je urađeno u cilju unapređenja uslova života meštana te opštine i ovaj projekat, koji će predstavljati krunu tog posla, još jedna je potvrda da se zajedničkim radom može učiniti mnogo za lokalne samouprave - izjavio je predsednik Mirović.

Zahvalivši se Pokrajinskoj vladi na izdvojenim sredstvima i dobroj saradnji, predsednik Privremenog organa opštine Kula Velibor Milojičić rekao je da će dugogodišnji san meštana te opštine konačno biti ostvaren, i istakao uverenje da će realizacijom ovog velikog projekta značajno biti poboljšan kvalitet života svih građana.

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track