U NAREDNE TRI GODINE: Sva mitrovačka sela dobijaju gas
Foto: Promo

Dogovoreno

U NAREDNE TRI GODINE: Sva mitrovačka sela dobijaju gas

Srbija -

U narednih nekoliko godina sva sela na teritoriji Sremske Mitrovice dobiće gas. Vladimir Sanader, gradonačelnik Sremske Mitrovice kaže da je gasifikacija sela koja još nisu dobila gas prioritet u narednom periodu.

- Naime, lokalna samouprava je sa „Srbija gasom“ stupila u određene pregovore, a na sednici smo usvojili i program gasifikacije. Ono što je sasvim izvesno jeste da grad ova gasifikacija neće koštati ništa, a da će benefiti svega biti okrenuti ka našim sugrađanima koji žive na selima i koji će tako postati da kažem još ravnopravniji sa onima koji žive u gradu i imaće mogućnost da se priključe na jeftini ekološki energent - kaže Sanader i dodaje da će gasifikacija obuhvatati sva sela na teritoriji Sremske Mitrovice izuzev Mačvanske Mitrovice, Jarka, Šašinaca, Salaša Noćajskog, Noćaja i Laćarka:

- Za neke 3 godine kompletna sela iz Srema i Mačve će biti gasifikovana“, rekao je prvi čovek Mitrovice – kaže Sanader.

Tekst je objavljen u sklopu projekta “Sremska Mitrovica – Javni interes u fokusu” finansiran iz budžeta Grada Sremska Mitrovica – Gradska uprava za obrazovanje, kulturu i sport. Napomena: Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track