HUMANOST NA DELU: Vitezovi osmeha poklonili LED televizor sigurnoj kući u Sremskoj Mitrovici
Foto: Promo

Humano

HUMANOST NA DELU: Vitezovi osmeha poklonili LED televizor sigurnoj kući u Sremskoj Mitrovici

Srbija -

Udruženje “Vitezovi osmeha” danas su poklonili LED televizor sigurnoj kući u Sremskoj Mitrovici, koja posluje u okviru Centra za socijalni rad “Sava” u ovom gradu.

Predsednik Udruženja Vitezovi osmeha Nebojša Nikolić i direktor Centra za socijalni rad Branislav Vukmir saglasaili su se da ovakve akcije doprinose podizanju društvene svesti o potrebi da se deluje humano prema socijalno osetljivim i ranjivim kategorijama populacije.

Socijalno odgovorno ponašanje kojim možemo unaprediti uslove za rad zaposlenih u socijalnoj zaštiti, a istovremeno i uslove za boravak korisnika usluga, treba da bude imperativ svih ozbiljnih profesionalaca u bilo kojoj privrednoj ili društvenoj sferi - istakao je Nikolić.

Udruženje Vitezovi osmeha i Centar za socijalni rad u Sremskoj Mitrovici nastaviće i u buduće aktivnu saradnju čiji rezultati trebaju uvek biti na dobrobit korisnika usluga socijalne zaštite.

*Tekst je objavljen u sklopu projekta “Sremska Mitrovica – Javni interes u fokusu” finansiran iz budžeta Grada Sremska Mitrovica - Gradska uprava za obrazovanje, kulturu i sport. Napomena: Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track