KIKINĐANI PO ŠESTI PUT LOMILI ČESNICU! Obradovao Božić Bata! Baka Milica izvukla srebrnjak na rođendan  (FOTO)
Foto: S.U.

NA NAJRADOSNIJI HRIŠĆANSKI PRAZNIK

KIKINĐANI PO ŠESTI PUT LOMILI ČESNICU! Obradovao Božić Bata! Baka Milica izvukla srebrnjak na rođendan (FOTO)

Srbija -

KIKINDA: Milicu Udicki (64) iz Kikinde, na njen rođendan, Božić Bata danas silno je obradovao.

foto: S.U.

U Božićnoj česnici, teškoj 90 kilograma, koja je podeljena u hramu Svetog Nikole, Milica je pronašla srebrnjak. Česnica prečnika 190 centimetara, i ovoga puta, napravljena je u pekari „Mrkšićevi salaši“ iz Srpskog Itebeja. Česnica je, uz prisutvo velikog broja vernika, lomljena po šesti put:

foto: S.U.

- Jako sam se obradovala. Nadam se da će srebnjak doneti sreću i napredak meni i mojoj porodici. Neočekivanu sreću podelila sam sa unucima Unom i Vukom iz Novog Sada- rekla je slavljenica. Božić Bata je i ranijih godina znao da obraduje Kikinđane koji su rođeni na Božić. Siniša Pašić je, dva puta zaredom, u velikoj česnici pronašao srebrnjak. Reporter Kurira čestitao je na dobitku i Žarku Zubanovu. I on je danas u česnici pronašao srebrnjak:

foto: S.U.

- Božićnu liturgiju ne propuštam, a ovu nikad neću zaboraviti. Počastvovan sam što je baš meni pripao srebrnjak. Neka donese sreću mojoj porodici i meni. Svima želim puno sreće i zdravlja. Mir Božji, Hristos se rodi- rekao je Zubanov.

foto: S.U.

Jerej Nikola Mišković, starešina hrama, potvrdio nam je su se u česnici nalazili zlatnik i pet srebrnjaka. Deca su se nadala da će baš nekog od njih obradovati Božić Bata. Možda se baš to i desilo jer su mnogi vernici česnicu odneli svojim kućama.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track