SRBIN IZ SAD OBRADOVAO DEČICU U KOSOVSKOJ MITROVICI: Stefan prikupio novac uz pomoć prijatelja, pa mališanima poslao 500 paketića  (FOTO)
Foto: Beta/Dragan Gojić

DIVAN GEST

SRBIN IZ SAD OBRADOVAO DEČICU U KOSOVSKOJ MITROVICI: Stefan prikupio novac uz pomoć prijatelja, pa mališanima poslao 500 paketića (FOTO)

Srbija -

Stefan Jovanović iz SAD, rođen u Кosovskoj Mitrovici, sa svojim kolegama i prijateljima prikupio je novčana sredstva kojim je kupio oko 500 poklon-paketića za najmlađu decu predškolske ustanove "Danica Jaramaz" i decu ometenu u razvoju Škole za osnovno i srednje obrazovanje "Кosovski božur" svog rodnog grada.

Prenoseći pozdrave svog sina koji je ovim činom želeo da deci u Кosovskoj Mitrovici ulepša božićne i novogodišnje praznike, Stefonovi roditelji Sladjana i Nebojša Jovanović poželeli su deci "mirno i bezbrižno detinjstvo i puno radosti u novoj godini".

"Stefan je zbog posla otišao u Ameriku, ali nije zaboravio svoj grad. Njegova želja je da na licima dece bar na trenutak vidi osmeh i radost", rekla je Slađana, koja radi kao vaspitač u Predškolskoj ustanovi "Danica Jaramaz".

Direktorka škole "Kosovski božuri" Marta Popović je rekla da su Stefanu zahvalni, iako ga lično ne poznaju jer nije bio učenik te škole niti deo tog radnog kolektiva.

"Ja stalno ističem da su ova deca borci ovog vremena i njihova ljubav i radost su uvek iskreni", rekla je direktor Popović.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track