FOTKA IZ NIŠA NAPRAVILA POMETNJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Automobili zatrpani u snegu...svi se pitaju da li je ovo fotomontaža! (FOTO)
Foto: Beta/Saša Đorđević

neverica

FOTKA IZ NIŠA NAPRAVILA POMETNJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Automobili zatrpani u snegu...svi se pitaju da li je ovo fotomontaža! (FOTO)

Srbija -

Snimak zatrpanih automobila u snegu na Bulevaru Nemanjića u Nišu izazvao je oštru polemiku i nedoumicu na društvenim mrežama.

Sneg je u Nišu pao 38 santimetara tako da su mnogi poverovali da je slika realna dok su drugi tvrdili da je slika iz inostranstva. Ipak, kontaktirali smo autora slike Zorana Stamenkovića koji nam je otkrio da je zaista u pitanju grad Niš, ali i da je reč o fotomontaži.

"Jeste, slika je snimljena iz stana u Nišu, ali smo se malo igrali pa smo dodali još jedan sloj snega na automobile. Da je sneg padao još 24 sata kako je krenulo, uopšte ne bi trebalo da se bavimo fotomontažom", kaže s osmehom Zoran.

Možda su mnogi poverovali da u istinitost ove fotografije, jer je Zoran pre samo nekoliko dana objavio na Fejsbuku retke snimke sa Halkidikija u Grčkoj gde je pao sneg.

Inače, u toku današnjeg dana 14. januara od ranog jutra je ponovo jako počeo da pada sneg tako da situacija stremi da se ovakva slika zaista i snimi.

(Kurir.rs/M.S.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track