ANA SPASIĆ-MAMA HEROJ! Majka šestoro dece pobedila u izboru Biramo najlepšu mamu u Šumadiji
Foto: Kurir

lepote srbije

ANA SPASIĆ-MAMA HEROJ! Majka šestoro dece pobedila u izboru Biramo najlepšu mamu u Šumadiji

Srbija -

Posle dvomesečne nagradne nagradne akcije Biramo najlepšu mamu u Šumadiji a odlukom čitaoca sajta Lepa Šumadija i žirija pobedila je Ana Spasić (36) diplomirani ekonomista iz Kragujevca. Ana je majka šetoro dece!

- Drago mi je da je ovog puta sagledana lepota majke sa svakog apspekta a bilo je i drugih mama koje su zaslužile pobedu. Moram da priznam da mi je ovo pored lične neizmerne sreće i ljubavi u životu, ovo prvi vid neke vrste društvene satisfakcije- kaže Ana Spasić. Pored novčane nagrade ona je osvojila i sedmodnevno zimovanje u ekskluzivnom hotelu „Mount“ na Kopaoniku.

Ana Spasić
Ana Spasić foto: Kurir

Drugo mesto osvojila je Nataša Krsmanović (36), profesor engleskog jezika iz Kragujevca a treće su, zbog istog brojeva glasova podelile Danijela Jovanović (31) iz Mladenovca i Dijana Martinović (34) iz Gornjeg Milanovca.

Nataša Krsmanović
Nataša Krsmanović foto: Kurir
Danijela Jovanović
Danijela Jovanović foto: Kurir

- Ovo je više nego uspešna akcija. Prijavilo se preko 200 mama sa administrativnog područja Šumadije. Promovisali smo porodične vrednosti i potvrdili ono što je bilo poznato: da su Srpkinje, a posebno Šumadinke najlepše žene na svetu-kaže profesor Nenad Pešić, glavni urednik Lepe Šumadije.

Dijana Martinović
Dijana Martinović foto: Kurir

Respektabilni žiri sastavljen od profesora univerziteta, novinara dnevnih listova, preduzetnika i drugih predvodili su Merima Njegomir i Žika Šarenica.

(D.I. / Foto: Kurir –privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track