NEZAPAMĆENA DRAMA U ŽABLJU, MEŠTANI U ŠOKU: Dve divlje svinje jurcale po gradu! (KURIR TV)
Foto: S.S.

INTERVENISALI LOVCI

NEZAPAMĆENA DRAMA U ŽABLJU, MEŠTANI U ŠOKU: Dve divlje svinje jurcale po gradu! (KURIR TV)

Srbija -

ŽABALJ - U Žablju se u sredu odigrala prava drama!

Naime, kako saznajemo, u glavnim ulogama bile su dva divlje svinje, koje su, na zaprepašćcenje Žabaljčana, od jedne kafane sprintale kroz centar mesta, do Doma zdravlja.

foto: S.S.

Potom su prošle pored benzinske pumpe, osnovne škole pa sve do prodavnice gde su ih na bezbedan način, iskusni lovci, nakon opkoljavanja, usmrtili.

"Negde oko 17 časova, nazvao me je dežurni policajac iz Policijske stanice Žabalj da me obavesti da su im se javljali građani i da su primetili dve divlje svinje kako jure ulicama. Odmah sam angažovao, pored mene, još tri iskusna, starija lovca i obavestili načelnika Sašu Barjaktarovića da ćemo krenuti za njima", kaže Radomir Gaćeša, predsednik Lovačkog društva “Žabalj” i dodaje:

foto: S.S.

"Prvo smo mislisli da ćemo uspeti da ih isteramo iz sela, međutim, utrčali su bukvalno ispred i osnovne škole, u kojoj su bila deca. Pratili smo ih i usmeravali na bezbedno mesto. Kada su ušli u zadnje dvorište jedne prodavnice, gde nije bilo opasnosti da se neko povredi, a imajući u vidu da je jedna od njih na tri-četiri metara, krenula ka meni, mi smo ih ustrelili".

(Kurir.rs/S. Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track