Najnovije vesti

SKOCKANE PANČEVKE UŠLE SU U PRODAVNICU I UKRALE CIGARETE: Nisu skidale osmeh ni kad ih je prodavačica uhvatila! SUTRADAN SU DOŠLE MOLEĆI U SUZAMA
Foto: Printscreen

OSVETA

SKOCKANE PANČEVKE UŠLE SU U PRODAVNICU I UKRALE CIGARETE: Nisu skidale osmeh ni kad ih je prodavačica uhvatila! SUTRADAN SU DOŠLE MOLEĆI U SUZAMA

Srbija

Tri devojke ušle su u trafiku u Ulici vojvode Petra Bojovića u Pančevu nešto posle 12 sati u subotu ukrale su paklicu cigareta, a vrlo brzo zbog toga i zažalile!

 

Naime, dok su dve devojke zamajavale prodavačicu - treća, kojoj je radnica bila poluokrenuta leđima, zgrabila je sa police paklu cigareta. Ne menjajući izraz lica, snalažljivo je gurnula šaku ispod podignute druge ruke savijene u laktu, u kojoj je držala torbu.

 

Iskusna prodavačica istog trenutka ju je prozrela i uzela joj iz ruke - ne paklu cigareta, već deo svoje dnevnice i nešto što se u malim trgovinama nadoknađuje iz sopstvenog džepa.

 

 

Umesto poniznog izlaska, pred prekornim pogledom prodavačice koji ju je "streljao", one su nabacile široke osmehe. Dan kasnije, ipak im je spao s lica.

 

- Vraćale su se u radnju. Plakale su i molile da video bude uklonjen sa društvenih mreža - rekli su nam Pančevci koji ih prepoznali kada su se pojavile, ali iz pogrešnog razloga sramote.

 

- Već duže vreme mnogo mladih krade. Žena koja radi je bolesna zbog njih, ne može da se izbori više - ističu nam poznanici, a kako primećuje Angelina R. koja radi u jednom od butika malog trgovca, upravo su uglađeni i doterani mladi najbahatiji lopovi.

 

- Kad si neiskusan, gledaš ih kako ulaze od glave do pete u markiranom pa ni ne obraćaš pažnju. Onda za njima nađem u kabini brdo zujalica, kako ne bi zapištali. Nama su na poslu na početku zasad samo zapretili da će nam odbijati od plate, iako ne možemo da izigravamo i obezbeđenje. U okolnim prodavnicama, gazde to i rade. Kao da imamo ne znam ni ja kakvu platu, a sa bonusima nakupim ponekad jedva 35.000 dinara. Kamere koje su postavljene kod nas su lažne, a i da nisu, ništa nam ne bi značilo - kaže Angelina.

 

(Kurir.rs/Telegraf)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...