IZNENAĐENJE ZA KIKINĐANKE: Za Dan žena lale u plavom poklanjale lale
Foto: S.U.

svaka čast

IZNENAĐENJE ZA KIKINĐANKE: Za Dan žena lale u plavom poklanjale lale

Srbija -

KIKINDA- Da milicija ne trenira samo strogoću dame su, na njihov praznik, razuverili kikindski saobraćajci. Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, pripadnici Saobraćajne policije odlučili su se na akciju koja je raznežila srca motorizovanih učesnica u saobraćaju.

foto: S.U.

Žene vozače, na dva i četiri točka, oni su zaustavljali i poklanjali cveće.

Nijednoj dami nije bilo prijatno kad su im, u centralnoj i najfrekvetnijoj Svetosavskoj ulici, policajci sugerisali da stanu. U brzini su proveravale da li su vezane, sluteći da će im, baš na današnji dan, policajci izbiti novac iz novčanika. Međutim, na njihovo veliko iznenađenje, policajci su im čestitali 8. mart i poklonili cveće:

-Ovo nisam očekivala. Lalu od “lala u plavom”. Svaka im čast. Ovaj mali znak pažnje zaista me je oraspoložio- komentarisala je susret sa džentlemenima, saobraćajnim policajcima, Jelena Arsić iz Kikinde. Neočekivanom poklonu obradovala se i Slavica Ćorić iz Bašaida:

foto: S.U.

- Drago mi je da su saobraćajni policajci rešili na ovakav način da obraduju žene vozače. Zaslužuju sve pohvale- priznala je u dahu, pa nastavila:

-U trenutku sam se štrecnula, ali su, nakon nekoliko trenutaka, zebnju zamenila najfinija osećanja. Bravo za našu policiju. I da znate. Žene su obazriviji vozači. Više vode računa o saobraćajnim propisima. Kikindski saobraćajni policajci su vrlo korektni - kazala je Slavica Ćorić. Lalu je dobila

foto: S.U.

Marija Adamović iz Kikinde, ali i još nekoliko njenih sugrađanki. Veliki na delu, a škrti na rečima, saobraćajci su skromno poručili da su hteli samo da iznenade sugrađanke. Reporteru Kurira rekli su da su na identičan način damama u Kikindi čestitali 8. mart i prošle godine.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja