RASPISAN KONKURS ZA SUFINANSIRANJE MEDIJSKIH PROJEKATA: Iz gradskog budžeta ove godine izdvojeno 19 miliona dinara!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

kraljevo

RASPISAN KONKURS ZA SUFINANSIRANJE MEDIJSKIH PROJEKATA: Iz gradskog budžeta ove godine izdvojeno 19 miliona dinara!

Srbija -

Grad Kraljevo raspisao je konkurs sa sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Kraljeva u 2019. godini koji će trajati do 3. maja, a iz gradskog budžeta za medije ove godine opredeljeno je 19 miliona dinara, što je za 4 miliona dinara više u odnosu na prethodnu godinu.

Sredstva se odobravaju za realizaciju projekata uvođenja, poboljšanja ili proširenja programskih sadržaja u novinama i elektronskim medijima koje se distribuiraju ili emituju na teritoriji grada Kraljeva i od posebnog su značaja za javno informisanje građana, uključujući i internet stranice upisane u Registar medija.

Najmanji iznos sredstava koja se odobravaju po konkursu je 100.000 dinara, a maksimalni iznosi 6 miliona dinara. Mediji su u obavezi da kompletnu dokumentaciju svojih projekata dostave gradskoj upravi do 3. maja, do kada traje i poziv novinarskim udruženjima da podnesu predloge kandidata za rad u komisiji koja će odlučivati o raspodeli sredstava.

Kurir.rs/J. S./Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track