Najnovije vesti

POBEDA! POSLE PISANJA KURIRA ISPRAVLJENA NEPRAVDA: Andrijana koja je preživela autobus smrti ipak ide u banju o državnom trošku! (FOTO)
Foto: Kurir

ide na oporavak u ribarsku banju

POBEDA! POSLE PISANJA KURIRA ISPRAVLJENA NEPRAVDA: Andrijana koja je preživela autobus smrti ipak ide u banju o državnom trošku! (FOTO)

Srbija

NIŠ - Nakon pisanja Kurira da je Andrijana Borisov iz sela Čokot kod Niša "žrtva" birokratije koju je zdravstvena komisija odbila da je o trošku države pošalje na lečenje u Ribarsku Banju, Republički fond za zdravstvo je preinačio odluku i dozvolio joj da o trošku države nastavi terapiju u ovom lečilištu.

 

Zadovoljstvo nije krila Andrijanina majka, Snežana koja je bila spremna da piše Ministarstvu zdravlja kako bi se ova nepravda ispravila.

 

foto: Kurir

- Kako da nisam zadovoljna. Detetu je neophodna da terapija i suprug i ja bi se nekako snašli, na kraju krajeva pozajmili da Andrijana ode u banju, ali ovako je mnogo lakše - kaže Snežana čija je ćerka u ovoj nesreći polomila karlicu i butnu kost, a nakon čega je dva meseca bila nepokretna. Kako saznajemo u fondu su u hitnom postupku proanalizirali Andrijanino zdravstveno stanje i ispravili grešku.

 

 

Andrijana je 21. decembra prošle godine autobusom pošla u Ekonomsku školu. Voz na relaciji Niš Prokuplje je oko 7,25 sati naišao i udario u autobus na obližnjem pružnom prelazu. U ovoj tragediji je poginulo sedmoro meštana Donjeg Međurova i Čokota.

 

(Kurir.rs/M.S.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...