SPORTSKE IGRE MLADIH U SREMSKOJ MITROVICI: Promocija zdravog načina života i prijateljstva
Foto: Sportske igre mladih

SPORTSKE IGRE MLADIH U SREMSKOJ MITROVICI: Promocija zdravog načina života i prijateljstva

Srbija -

U Gradu Sremska Mitrovica u petak 31.maja održava se manifestacija Sportske igre mladih, a ujedno se proslavlja šesti rođendan Sportskih igara.

- Sportske igre mladih najveća su sportska manifestacija za decu i omladinu na ovim prostorima, a za cilj imaju promociju zdravog načina života i prijateljstva. U 09.50 časova počinje svečani defile učesnika od Poslovno – sportskog centra „Pinki“ do Trga Ćire Milekića. Svečano otvaranje je u 10.00, gde će biti upaljena baklja Sportskih igara mladih – kažu iz službe za informisanje Grada Sremska Mitrovica i dodaju:

foto: Sportske igre mladih

Nakon otvaranja učesnici odlaze na lokacije izabranih sportova gde će se izvršiti prijava učesnika. Početak takmičenja je u 11.00 časova. Od sportova zastupljeni su: mali fudbal, odbojka, stoni tenis, šah, atletika i između dve vatre.

U 21.00 čas, na Trgu Ćire Milekića, kao poklon građanima Sremske Mitrovice, organizovan je koncert grupe „Parni Valjak“.

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji se finansira iz budžeta Grada Sremska Mitrovica - Gradska uprava za obrazovanje, kulturu i sport. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track