Najnovije vesti

UNAPREĐUJU KVALITET RADA: Subotička Opšta bolnica dobila akreditaciju na sedam godina
Foto: N.H.

azus odlučio

UNAPREĐUJU KVALITET RADA: Subotička Opšta bolnica dobila akreditaciju na sedam godina

Srbija
15:21h

Komisija Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije (AZUS), u procesu reakreditacije, donela je rešenja 11. juna, kojim Opšta bolnica Subotica stiče status akreditacije u budućem periodu od sedam godina.

"U periodu od 13. do17. maja, Komisija od četiri člana spoljašnjeg ocenjivačkog Tima AZUS-a obavila je ocenjivanje kvaliteta rada subotičke zdravstve ustanove Opšta bolnica, prema kriterijumima i standardima za ustanove sekundarnog nivoa zdravstvene zaštite. Komisija Tima AZUSA u postupku reakreditacije ocenjivala je rad zdravstvene ustanove kroz 15 oblasti”, kažu iz Opšte bolnice Subotica.

foto: Pres služba Opšte bolnice Subotica

Poseta spoljašnjih ocenjivača Opštoj bolnici u Subotici protekla je u atmosferi otvorenosti i široke saradnje sa rukovodstvom, koordinatorom za akreditaciju i članovima timova za samoocenjivanje kao i sa svim zaposlenima u ustanovi, ocenjuju u toj Bolnici.

U okviru procesa reakreditacije organizovane su “Fokus grupe” sa pacijentima, zaposlenim u ustanovi, kao i partnerima Opšte bolnice Subotica, gde su tokom razgovora učesnici mogli da iznesu svoje utiske i mišljenje o radu bolnice.

foto: Pres služba Opšte bolnice Subotica

"Za sve zaposlene ovo je bio veliki izazov, da radimo još bolje i kvalitetnije, u cilju boljih usluga za naše pacijente. Opšti utisak je da ustanova sledi kontinuitet akreditacionog procesa i unapređenja kvaliteta rada i bezbednosti pacijenata", kaže rukovodstvo Opšte bolnice Subotica.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...