MIROVIĆ OBIŠAO OPŠTINU STARA PAZOVA: Pokrajinska vlada realizuje infrastrukturne projekte
Foto: Pokrajinska vlada

MIROVIĆ OBIŠAO OPŠTINU STARA PAZOVA: Pokrajinska vlada realizuje infrastrukturne projekte

Srbija -

Nakon tri godine zajedničkog rada sa opštinom Stara Pazova, uspeli smo da realizujemo sve projekte koje smo i planirali. Veoma sam zadovoljan rezultatima koje smo danas videli, očekujem da sledeće godine imamo završenu i sportsku halu u Starim Banovcima za koju smo preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine izdvojili 190 miliona dinara - kazao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, nakon obilaska druge faze radova na izgradnji sportske hale „Bair“ u Starim Banovcima.

Pokrajinska vlada je preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine obezbedila i sredstva za rekonstrukciju dela putnog pravca državnog puta II A reda u Staroj Pazovi.

- Radili smo zajedno i na drugim projektima sa lokalnom upravom i Kancelarijom za javna ulaganja. Vidi se napredak u oblastima komunalne i poslovne infrastrukture, a radili smo i na rekonstrukciji osnovnih i srednjih škola i predškolskih ustanova u ovoj opštini. Vojvodina kreće napred, smanjuje se broj nezaposlenih, realizuju se investicije - kazao je predsednik Mirović.

- Sve investicije koje smo planirali od 2016. godine sa Upravom za kapitalna ulaganja, završili smo i tehnički i finansijski, poslovali smo prema planovima i standardima i nismo pravili greške kao naši prethodnici koji su nam ostavili nezavršene projekte poput Heterlenda i Klinike za ginekologiju i akušerstvo - rekao je predsednik Mirović.

foto: Pokrajinska vlada

Predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović kazao je da u prethodnim godina nije bilo saradnje između pokrajine i lokalne samouprave Stara Pazova.

„Hvala predsedniku Miroviću na saradnji, jer Pokrajinska vlada izdvaja značajna sredstva za projekte u našoj opštini koji se sprovode po planu i utvrđenoj dinamici. Do kraja proleća imaćemo mulitifunkcionalnu dvoranu površine 3200 kvadratnih metara,“ rekao je Radinović.

Obilasku radova prisustvovao je i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.

D.G.

Foto: Pokrajinska vlada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track