Najnovije vesti

EKOLOŠKA KATASTROFA U MILOŠEVCU: Tone pilećih nožica plutaju Moravom!
Foto: Privatna Arhiva

UŽAS

EKOLOŠKA KATASTROFA U MILOŠEVCU: Tone pilećih nožica plutaju Moravom!

Srbija

Meštani Miloševca ovih dana guše se od jezivog smrada koji se širi, a prizor na Velikoj Moravi je užasan - tone pilećih nožica izručene su u reku i na obalu!

Društvenim mrežama ovih dana masovno se dele zabeležene fotografije u Miloševcu, na Velikoj Moravi. Korisnici mreža su zgroženi i pozivaju nadležne da hitno reaguju kako ne bi došlo do širenja neke zaraze i ekološke katastrofe.

- Ekološka katastrofa! U Miloševcu na Velikoj Moravi kod starog broda od skele u toku prošle nedelje klanica koja se bavi klanjem pilića je istovarila pun kamion pilećih nogu... Smrad se oseća do jeze! Poziv za nadležne organe da u što kraćem roku odreaguju, saniraju i po zakonu kazne počinioce! Kod nas u opštini postoji jedna klanica koja se bavi tom delatnošću, tako da počinioca nije teško pronaći - napisao je Vladica Ognjanović na svom Fejsbuk profilu uz priložene fotografije ovog užasa.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s nekim iz opštine Velika Plana, ostavili smo kontakt telefon, žena koja se javila rekla je da ćemo dobiti povratne informacije vrlo brzo, ali to se do zaključenja ovog broja nije dogodilo.

(Kurir/rs / M. B. / Foto:Privatna Arhiva)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...