LEPA VEST IZ KRALJEVA: Predškolska ustanova obnavlja stolariju
Foto: Kurir/J.S.

Zahvaljući sredstvima Ministarstva pravde

LEPA VEST IZ KRALJEVA: Predškolska ustanova obnavlja stolariju

Srbija -

KRALJEVO- Zahvaljujući sredstvima Ministarstva pravde prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja - oportuniteta, Predškolska ustanova „Olga Jovičić - Rita“ u Kraljevu obnoviće kompletnu stolariju u centralnom gradskom vrtiću u kojem se nalazi i sedište ove ustanove.

- Reč je o iznosu od 4,2 miliona dinara koji je namenjen za realizaciju projekta unapređenja energetske efikasnosti u vrtiću „Poletarac“ u kojem ćemo, zamenom stolarije, u zimskim mesecima konačno moći da postignemo neophodnu temperaturu kada je grejanje u pitanju, kaže Gabrijela Čmerić, direktorka Predškolske ustanove „Olga Jovičić - Rita“.

Prema njenim rečima, drvena stolarija u svim prostorijama toliko je dotrajala da zbog toga u ovom objektu uopšte nema energetske efikasnosti, bez obzira na broj grejnih tela koja zagrevaju prostor u kome borave najmlađi Kraljevčani.

Sredstva iz oportuniteta Ministarstva pravde Republike Srbije u ovoj godini u Kraljevu, inače, dobili su i Osnovna škola „Jovan Cvijić“ u Sirči i Opšta bolnica „Studenica“.

(Kurir.rs/J.S./Foto: J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track