PRONAŠLI JE IZNEMOGLU U ŠUMI: Lovci iz Bojnika spasli staricu (78) čija je porodica prijavila nestanak
Foto: Privatna Arhiva

akcija

PRONAŠLI JE IZNEMOGLU U ŠUMI: Lovci iz Bojnika spasli staricu (78) čija je porodica prijavila nestanak

Srbija -

Članovi Lovačkog udrženje "Podgora" iz Bojnika pronašli su jutros iznemoglu staricu D.R, staru 78 godina, iz sela Stubla koja je juče oko podneva izašla iz kuće i otišla u nepoznatom pravcu, kroz šumu.

Njen nestanak je prijavljen sinoć u PS u Bojniku, a u ranim jutarnjim časovima je na predlog predsednika Lovačkog udruženja Denić Nenada grupa lovaca predvođena upravnikom lovišta Cvetković Dušanom i lovočuvarom Nikolić Milanom krenula u potragu za njom i pronašla je živu skroz iznemoglu u šumi pokraj puta u atarau između sela Stuble i G.Brijanja u 9:53 časova.

“Odmah je usledio poziv u policijskoj stanici i Domu zdravlja u Bojniku i ista je zbrinuta u najkraćem roku. Staricu je pronašao lovac pripravnik Marko Tasić iz Stuble, a u akciji spašavanja su bili još i Dragan Tasić iz Stuble, Grujica Grujić učitelj u Kosančiću, Goran Marković iz Kosančića i drugi”, navode iz ovog Lovačkog udruženja.

Lovačko udruženje Podgora od nedavno je počelo da gazduje celokupnim lovištem "Radan", koje je zbog nesavesnog gazdovanja oduzeto Lovačkom udruženju Bojnik.

Kurir.rs/Foto: Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja