Najnovije vesti

DRAMA NA PETROVARADINU: Bosanac (23) pao sa Tvrđave, spasavali ga NS vatrogasci, policija i Vojska Srbije (FOTO)
Foto: NSUživo

burno subotnje jutro

DRAMA NA PETROVARADINU: Bosanac (23) pao sa Tvrđave, spasavali ga NS vatrogasci, policija i Vojska Srbije (FOTO)

Srbija

NOVI SAD - Danas oko 9 časova ispod tvrđave se odvijala prava drama, kada su pripadnici vatrogasne službe, policije i vojske spašavali mladića koji je najverovatnije pao sa tvrđave.

Zapomaganje mladića prvi su čuli pripadnici vojske koji su čuvali objekat u podnožju i oni su odmah obavestili policiju. Policija je odmah zatržila asistenciju vatrogasaca i hitne pomoći, a oni su poziv zaprimili u 9 časova i 11 minuta, objavio je NSUživo.

Vatrogasci su najpre pokušali da mladića spase sa same tvrđave, međutim to nije bilo moguće pa je pristupljeno spašavanju iz dvorišta vojnog objekta u podnožju.

foto: NSUživo

Vatrogascima je pomoć pružio “Specijalistički tim za spašavanje sa visine i vađenje iz ruševina”.

Pripadnici ovog tima su se uz pomoć alpinističkih užadi i opreme popeli do nepristučanog mesta i spustili mladića na zemlju, gde su ga preuzeli lekari hitne pomoći.

Mladiću (23), inače državljaninu Bosne i Hercegovine konstatovane su kontuzione povrede kuka i on je prebačen u UC KCV na dalju dijagnostiku, rekla je za naš portal Ivana Ramović PR novosadske hitne pomoći.

Pripadnicima vatrogasne brigade i specijalnog tima, pomoć su pružili i pripadnici vojske i policije iz Petrovaradina kao i pripadnici interventne policije.

Sve okolnosti pada biće utvrđene daljom istragom.

(Kurir.rs/NSUživo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...