Najnovije vesti

SRBI POLUDELI ZA MALOM NEVESTOM, A SAD ĆE SE SNIMATI U NAŠOJ ZEMLJI: Indijci oduševljeni Drinom, Rudnikom i Vojvodinom, u filmu mladići dolaze u Srbiju i zaljubljuju se u naše devojke (FOTO, VIDEO)
Foto: RINA

hit

SRBI POLUDELI ZA MALOM NEVESTOM, A SAD ĆE SE SNIMATI U NAŠOJ ZEMLJI: Indijci oduševljeni Drinom, Rudnikom i Vojvodinom, u filmu mladići dolaze u Srbiju i zaljubljuju se u naše devojke (FOTO, VIDEO)

Srbija

Gornji Milanovac – I dok su Srbi živeli život i ispratili sve muke glavne junakinje iz serije “Mala nevesta”, većina Indijica nije ni znala da Srbija kao zemlja uopšte postoji. Međutim, sada je došlo vreme za preokret jer su filmski reditelji iz ove daleke zemlje, počeli da prave filmove u Srbiji. Jedan od njih je i Šrider koji snima film na najlepšim destinacijama od Subotice do Bajine Bašte, a njegovo ostvarenje premijeru će doživeti sledeće godine na Netfliksu.

foto: RINA

“Snimamo romantičnu komediju, u kojoj su glavni junaci četiri momka koja su došla da posete Srbiju i ludo se provedu. Na njihovom putu naći će se brojne prepreke, obići će najzanimljivija mesta, a usput se i zaljubiti u prelepe srpske devojke”, rekao je Šrider.

U pitanju je internacionalni projekat, a film će imati svoju verziju na nekoliko jezika – engleskom, nemačkom, indijskom i kineskom. Ekipa je tokom snimanja obišla Drinu, Vojvodinu, istočnu Srbiju, a pojedine scene biće snimane i na Rudniku na brdu poznatijem kao “Srpski Holivud”.

foto: RINA

“Kroz ovaj film indijska publika imaće priliku da upozna koliko je Srbija prelepa zemlja i očekujem da će to privući brojne turiste da dođu ovde i posete sve ove prelepe destinacije”, kaže Šrider.

Ovaj filmski reditelj već osam godina živi u Srbiji, a u posetu mu često dolaze roditelji Janiki i Raman koji su oduševljeni našom zemljom.

foto: RINA

“Obišao sam skoro celu planetu, ali moram priznati da Srbija ima nešto posebno”, kaže Šrederov otac Raman, a sa njegovim mišljenjem slaže se i Janiki.

“Moj sin je birao Srbiju i zato smo česti gosti u Beogradu, ali uvek se trudimo da obiđemo i neka prelepa mesta. Rudnik i Srpski Holivud su nas ostavili bez teksta, sve je mnogo drugačije nego u našoj zemlji, a posebno moram da pohvalim ljude čija narav je tako blagonaklona”, kaže Janiki, majka filmskog reditelja.

foto: RINA

Pored Šridera, u Srbiji su snimali i bolivdski producenti, njihovo ostvarenje - film “Uri” bio je najgledaniji film u Indiji koji je videlo oko sto miliona ljudi.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...