Najnovije vesti

OGLASILA SE KRAGUJEVAČKA POLICIJA O NAVODNOM POKUŠAJU OTMICE: Nije tačno da su iz belog kombija devojčicu (10) nagovarali da im pokaže gde je prodavnica
Foto: Dado Đilas

NEVEROVATNO

OGLASILA SE KRAGUJEVAČKA POLICIJA O NAVODNOM POKUŠAJU OTMICE: Nije tačno da su iz belog kombija devojčicu (10) nagovarali da im pokaže gde je prodavnica

Srbija

Kragujevačka policija oglasila se nakon što su lokalni mediji objavili da je pre nekoliko dana pokušana otmica desetogodišnje devojčice ispred  osnovne škole "Natalija Nana Nedeljković". 

 

Iz PU Kragujevac su za lokalni portal Ikragujevac saopštili da informacija nije istinita. 

 

Naime, lokalni mediji su preneli da se pre nekoliko dana u naselju Veliko Polje ''beli kombi'' se kretao pored škole, potom je stao i jedna od prisutnih iz kombija pitao je devojčicu da im pokaže gde je prodavnica. Devojčica je tada kullturno objasnila ali oni su je zamolili da uđe u kombi da im pokaže, preneo je Ikragujevac. 

 

Devojčica se uplašila, počela da trči i doziva pomoć. To je primetio prolaznik i počeo da viče što su čule i komšije koje su krenule da izlaze, a grupa koja je bila u kombiju je počela da beži, preneo je ovaj lokalni medij. 

 

Jedan od meštana je krenuo za njima autom i preprečio im put, pozvali su policiju i  odmah su uhapšeni.

 

Kako saznaje Ikragujevac od roditelja dece koja pohađaju ovu školu, već nekoliko proteklih dana beli kombi se kreće oko škole i vrbuje decu. Prema rečima dece, nudili su im bombone i pokušavali da ih namame u kombi.

 

(Kurir.rs/Ikragujevac)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...