NOVOSADSKI POLICAJAC NEZADOVOLJAN PONUDOM STANA: Tražio razgovor s ministrom Stefanovićem
Foto: Nebojša Mandić

izvele ga kolege napolje

NOVOSADSKI POLICAJAC NEZADOVOLJAN PONUDOM STANA: Tražio razgovor s ministrom Stefanovićem

Srbija -

NOVI SAD - Novosadski policajac službenicama u kancelariji za prodaju stanova za pripadnike snaga bezbednosti, juče je rekao da izađu napolje i da će on tu ostati unutra, sve dok ne bude razgovarao sa ministrom policije Nebojšom Stefanovićem.

- Policajac koji je inače bio na dužnosti, dobio je poziv da se javi u kancelariju za stanove za pripadnike bezbednosti. S obzirom da je bio na dužnosti, otišao je u uniformi, u zgradu u Bulevaru cara Lazara, u Novom Sadu, u kojoj su na drugom spratu smeštene kancelarije agencije za prodaju stanova bezbednjacima. Nakon razgovora i kada je video šta mu je ponuđeno, nezadovoljan time, revoltirano je službenicama rekao “Vi sada izađite napolje, a ja ću ovde da sedim dok se ne čujem sa ministrom“ - kaže izvor Kurira.

Ubrzo su stigle starešine Policijske uprave u Novom Sadu koji su kolegi rekli da krene s njima, što je on odmah i uradio i izašao iz zgrade. Nezadovoljni policajac je, kako saznajemo, preko telefona, prethodno razgovarao sa ministrom Stefanovićem.

- Žao mi ga je strašno. On je porodični čovek, otac dvoje dece. Verovatno mu je ponuđeno nešto što nije ni za "samca", a ne za onog koji misli na svoju decu. Nikome on nije pretio, niti je galamio. Samo mu je želja bila da se čuje sa ministrom - dodaje naš izvor.

(Kurir.rs/ S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track