MUČILI PSA I OSTAVILI NA MOSTU U PROKUPLJU: Levijatan nudi nagradu za svaku informaciju o počiniocu UZNEMIRUJUĆE
Foto: B.R.

MONSTRUOZNO!

MUČILI PSA I OSTAVILI NA MOSTU U PROKUPLJU: Levijatan nudi nagradu za svaku informaciju o počiniocu UZNEMIRUJUĆE

Srbija -

PROKUPLJE – Za sada nepoznata lica mučila su i ubila psa i ostavila ga na mostu u Prokuplju, kod naselja Mala Guba.

Prema stanju u kojem je ostavljen, vidi se da je jadna životinja pretrpela veliku torturu. Ovo nije prvi slučaj nesavesnog odnosa i maltretiranja pasa u prokupačkom kraju.

- Ovo je zaista više prešlo sve granice normalnog ponašanja. Posebno ovaj kraj je poznat po tome da se često dešavaju slični slučajevi maltretiranja pasa i drugih životinja - kazala nam je BIljana Vučetić iz Prokuplja, koja je borac za zaštitu životinja.

Ovim povodom se oglasio i Pokret Levijatan i ponudio nagradu za svaku informaciju o počiniocima.

- Prokuplje. U toku nedelje ćemo govoriti o ovome u MUP-u jer ovo je za FBI pošto je u pitanju ozbiljan psihopata koji je 101% opasan za decu i ljude. Molimo sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave kako bismo mogli da bar suzimo krug oko bolesnika a uz malo sreće ga i uhvatimo. Nudimo takođe i nagradu od 1. 000 evra za informaciju o počiniocu - stoji u objavi na Fejsbuku.

Poslednjih meseci zabeleženo je u tri navrata masovno trovanje napuštenih pasa u samom centru Prokuplja, a kod ovog mosta, tri puta je lociran leš psa na kojem su bili znaci maltretiranja i mučenja. Samo u jednom slučaju, policija je otkrila nasilnika.

(Kurir.rs/B.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja