Najnovije vesti

SUBOTIČKI BAJKERI OBRADOVALI MALIŠANE: Odneli poklone u Dom za decu ometenu u razvoju
Foto: Yueco.rs

praznično raspoloženje

SUBOTIČKI BAJKERI OBRADOVALI MALIŠANE: Odneli poklone u Dom za decu ometenu u razvoju

Srbija

Oko 25 subotičkih bajkera tokom prepodneva uručilo je novogodišnje paketiće deci koja borave u Domu za decu ometenu u razvoju “Kolevka”. Cilj njihovog gesta bio je da obraduju mališane, ali i da tokom zime iz garaža izvezu svoje dvotočkaše.

Spontano okupljeni subotički bajkeri ove zime odlučili su po prvi put da organizuju humanitarnu akciju za kupovinu novogodišnjih poklona za decu “Kolevke”. Kako kažu, trinaest dana prošlo je od ideje do realizacije. Putem društvenih mreža pozvali su sve subotičke bajkere, ali i sve ostale koji žele da prilože novac za kupovinu poklona. Osim humanosti, vodila ih je i želja da tokom zime svoje dvotočkaše izvezu iz garaže, jer kažu svaka njihova vožnja ima neki cilj, a današnji je bio obradovati decu.

Na 18 motora do “Kolevke” se dovezlo 25 bajkera među kojima su i žene i muškarci, koji vole vožnju motorom. Ni hladno vreme nije ih sprečilo da spremljene poklone na motorima donesu. Njihova poruke je da je vreme praznika i vreme darivanja i to niko od nas ne sme zaboraviti.

Nakon uručenja poklona, deca koja borave u “Kolevci” svoju zahvalnost izrazila su kroz program koji su priredili za svoje donatore.

(Kurir.rs//yueco.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...