Važne poruke sa drugog Biznis foruma "Moj biznis u globalnom selu 2019": Institucije treba da slušaju glas privrede
Foto: Garancijski fond

Važne poruke sa drugog Biznis foruma "Moj biznis u globalnom selu 2019": Institucije treba da slušaju glas privrede

Srbija -

Biznis forum "Moj biznis u globalnom selu 2019", u organizaciji Trga preduzetništva i uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za pruicvredu i turizam i Grada Novog Sada, okupio je početkom decembra veliki broj učesnika. Ovogodišnje teme drugog po redu Foruma bile su društveno-odgovorno poslovanje i empatija u poslovanju i rukovođenju.

Direktor Garancijskog fonda AP Vojvodine Đorđe Raković, obratio se učesnicima na jednom od najkvalitetnijih poslovno-edukativnih događaja u 2019. godini. On istakao je da je na relevantnim institucijama da saslušaju privredu na ovakvim i sličnim skupovima, kako bi se kreirao model podsticaja i druge mere podrške poslovanju.

Učesnici Biznis foruma dolaze iz sektora malog i srednjeg biznisa, kojima su relevantne informacije, znanja i veštine danas preneli vrhunski stručnjaci, svetski priznati eksperti iz oblasti ekonomije i inovativne poslovne politike. Sam Forum je edukacija o fazama poslovanja, počev od definisanja poslovne ideje, razvoja, finansiranja, važnosti umrežavanja, brendiranja proizvoda, usluga, sve do marketinga.

Prema rečima organizatora, cilj ovakvog koncepta rada i organizovanja skupova je pružanje podrške preduzetnicima u vidu kvalitetnih i adekvatnih edukacija o različitim fazama razvoja poslova, kako bi preduzetnici lakše prevazišli probleme i barijere u toku sopstvenog razvojnog puta, od ideje do realizacije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track