GRADONAČELNIK VUČEVIĆ PRIREDIO NOVOGODIŠNJI PRIJEM: Zahvaljujući novinarima mi se trudimo da budemo bolji
Foto: Grad Novi Sad

GRADONAČELNIK VUČEVIĆ PRIREDIO NOVOGODIŠNJI PRIJEM: Zahvaljujući novinarima mi se trudimo da budemo bolji

Srbija -

Na tradicionalnom novogodišnjem prijemu, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je praznike predstavnicima medija i zahvalio im se na dobroj saradnji tokom 2019. godine. Tom prilikom on je istakao da na događajima rado odgovara na sva pitanja, te da su novinari uvek dobrodošli.

- Hvala i na kritikama i na sugestijama, zahvaljujući novinarima mi se trudimo da budemo bolji. Uvek ima propusta, ko radi taj i greši, ali nastojaćemo da ih zajedno ispravimo - naglasio je gradonačelnik Vučević.

foto: Grad Novi Sad

Na novinarsko pitanje šta očekuje od 2020. godine, gradonačelnik je rekao da su pokazatelji i trendovi u pogledu ekonomije i budžetskih kretanja dobri.

- Dobra nam je i investiciona politika i bićemo sposobni da konkurišemo za projekte u okviru najavljene strategije ''Srbija 2025'', da obezbedimo još više novca i radnih mesta za Novi Sad. Cilj nam je da imamo još bolje uslove za život i da pravilno odgovorimo na kapitalne izazove sa kojima se suočavamo. Uvek sam blagi optimista kada je reč o Novom Sadu, tako da očekujem bolju 2020. godinu - zaključio je gradonačelnik Miloš Vučević.

Foto: Grad Novi Sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track