TAMBURAŠI U SUBOTICI NA TRGU, NA TEZGAMA VINO I JELA: Evo kakve su cene dočeka u tom gradu
Foto: N.H.

najluđa noć

TAMBURAŠI U SUBOTICI NA TRGU, NA TEZGAMA VINO I JELA: Evo kakve su cene dočeka u tom gradu

Srbija -

SUBOTICA – Građani koji na Trgu Subotice planiraju doček 2020. godine, već u 21 sat veseliće se uz tamburaše, a od 22 sata i 30 minuta do ponoći zabavljaće ih Alen Ademović sa bendom.

Novu godinu i ispraćaj stare kao i ranijih godina obeležiće vatromet i ponoćni valcer, a zatim će Ademovićev bend pop i rok muzikom za sve generacije, nastaviti svirku na gradskom trgu do jedan sat iza ponoći.

Tezge na Zimskom vašaru na Trgu obezbedile su kuvano vino, šampanjac i tradicionalna jela.

Novogodišnjem programu prethodio je Gala koncert Subotičkog simfonisjkog orkestra koji je već održan u ponedeljak u Velikoj većnici Gradske kuće, a na repertoaru su bile poznate arije klasike i bečki valcer.

Restorani u Subotici i na Paliću imaju bogatu ponudu za svoje goste i turiste, a cene novogodišnjeg dočeka kreću se u proseku od 4.000 do 8.000 dinara.

U Vili Majur doček je 6000 dinara, u hotelu Galeria u centru Grada 7990 dinara, na Ergeli Kelebija 3900 dinara, a tradicionalni doček u Maloj gostioni na Paliću, gde boravi veliki broj beogradskih gostiju tokom produženog vikenda, a u turističkoj ponudi su im i obilasci okolnih salaša i vinarija, doček je 5.000 dinara.

Reprize dočeka su od 1500 do 3000 dinara, a u nekim restoranima nema konzumacija, već je gastronimska ponuda i doček na uobičajenim cenama hrane i pića.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track