Najnovije vesti

BAKA SUPERMEN: Dva maskirana pljačkaša su upala u kuću devizne penzionerke u Sonti A ONDA SU SE GORKO POKAJALI
Ilustracija, Foto: Shutterstock

godine nisu važne

BAKA SUPERMEN: Dva maskirana pljačkaša su upala u kuću devizne penzionerke u Sonti A ONDA SU SE GORKO POKAJALI

Srbija

Kad su krenuli u pljačku, sinoć u Sonti, lopovi su računali da će to odraditi brzo i bez većih problema, jer u maloj kući, na kraj sela, živi, sama, jedna stara baka. Međutim... Ne samo da su otišli bez plena, već je jedan od njih, pre izbacivanja, zaradio i jednu vaspitnu, po sred obraza...

Sve se dogodilo u ponedeljak uveče, oko 22 časa, u sonćanskoj ulici Voćnjak bb, u kući u kojoj, sama, živi jedna starica, inače devizna penzionerka. Te večeri je imala gošću, vršnjakinju iz komšiluka, navodi portal Nove apatinske novine.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

U jednom momentu, u kuću su upala dvojica lopova. Po svedočenju ovih baka, imali su fantomke na glavama, rukavice i nisu progovarali ni reči. Jedan od njih je baki, domaćici, otkinuo lančić sa vrata i, pokretima ruku, zahtevao da mu da novac.

Umesto da se povinuje njihovim zahtevima, baka je jednom razbojniku uspela da skine fantomku sa glave i da ga dobro pljusne po obrazu, na šta su obojica pobegla glavom bez obzira!

U toj bežaniji im je ispao i lančić, tako da su otišli bez ikakvog plena. Bake su, smirene, sačekale policiju, koja je ubrzo stigla i obavila uviđaj. Potraga za razbojnicima je u toku.

(Kurir.rs/apatinskenovine.rs/J.Miljuš)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...