SNS PRVI PREDAO IZBORNU LISTU U LOZNICI: Spoj mladosti i iskustva
Foto: Kurir/T.Ilić

gradski odbor

SNS PRVI PREDAO IZBORNU LISTU U LOZNICI: Spoj mladosti i iskustva

Srbija -

LOZNICA - Gradski odbor Srpske napredne stranke u Loznici prikupio je potpise podrške izbornoj listi "’Aleksandar Vučić - Za našu decu", koje su sinoć oko 20 časova kandidati za odbornike u lokalnom parlamentu na čelu sa Vidojem Petrovićem, predsednikom lozničkih naprednjaka i aktuelnim gradonačelnikom, predali Gradskoj izbornoj komisiji.

Ovo je prva izborna lista koja je za predstojeće izbore predata u Loznici.

1 / 6 Foto: Kurir/T.Ilić

Petrović je posle predaje liste rekao da koalicija ‘’Aleksandar Vučić - za našu decu’’ ima za cilj nastavak razvoja i opšteg prosperiteta Loznice, a listu odbornika ocenio je kao ‘’spoj mladosti i iskustva’’.

foto: Kurir/T.Ilić

- Želimo da kroz dijalog sa građanima napravimo dogovor za budućnost ovoga grada, a ona je još snažniji ekonomski razvoj Loznice. Vodićemo pozitivnu kampanju i očekujemo da dobijemo mandat da nastavimo ono što je započeto i uradimo ono što je planirano. SNS na lokalu izlazi u koaliciji sa Pokretom socijalista, a podržavaju nas uglavnom svi partneri koji su sa nama na centralnom nivou - rekao je on dodajući da su loznički naprednjaci za deset sati sakupili nešto više od 2.130 potpisa za overu svoje liste.

foto: Kurir/T.Ilić

Petrović je kazao da su na listi dve trećine nova imena kao i da među njima ima i uglednih nestranačkih ličnosti. Na listi SNS se između ostalog nalaze 24 žene, dvadeset i četvoro kandidata su mlađi od 35 godina, a 31 se prvi put pojavljuje u javnom političkom životu. Zastupljeni su predstavnici iz gotovo svih 56 mesnih zajednica i različitih zanimanja među kojima je 40 visokoobrazovanih kandidata.

foto: Kurir/T.Ilić

Na prethodnim lokalnim izborima 2016. godine u Loznici su građani birali između 11 izbornih lista sa 466 kandidata koliko ih je konkurisalo za ukupno 59 odborničkih mesta u lokalnom parlamentu.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track