Najnovije vesti

Načelnica Nišavskog okruga Sotirovski: SNS osluškuje Nišlije, i mi ne obećavcamo, već ono što je neophodno i radimo
Foto: Promo

SNS u Nišu prva predala izbornu listu

Načelnica Nišavskog okruga Sotirovski: SNS osluškuje Nišlije, i mi ne obećavcamo, već ono što je neophodno i radimo

Srbija

Srpska napredna stranka prva je predala Gradskoj izbornoj komisiji listu za lokalne izbore "Aleksandar Vučić - Za našu decu" u Skupštini Grada Niša. Nosilac liste Srpske napredne stranke u Nišu na predstojećim izborima je Dragana Sotirovski, članica Glavnog odbora SNS i načelnica Nišavskog upravnog okruga.

- Lista SNS u mnogome je izmenjena u odnosu na pre četiri godine. Na listi se sada nalaze mladi i obrazovani ljudi koji predstavljaju budućnost Srbije i, naravno, budućnost Niša. Od 61 odbornika 25 će biti žena i to je nešto što je novina. Ono što je najvažnije to je da SNS osluškuje Nišlije i ne obećavamo, već zaista, ono što je neophodno i radimo - rekla je Sotirovski, pozivajući Nišlije da izađu na izbore i glasaju za SNS.

Ona je dodala da je Srbija za razvojni plan 2020 - 2025. godine izdvojila 14 milijardi evra.

Poverenik SNS za Nišavski okrug, Zvezdan Milovanović koji je drugi na listi, rekao je da će Niš imati tu čast da će zatvoriti izbornu kampanju "Aleksandar Vučić - Za našu decu" 23. aprila i da SNS u Nišu ulazi u koaliciju sa Socijaldemokratskom partijom Srbije, Pokretom socijalista, Partijom ujedinjenih penzionera i Samostalnom strankom Srbije.

Listu Srpske napredne stranke svojim potpisima podržalo je 3.050 Nišlija.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...